当前位置:知识人网 >> 生活点滴 >> 正文内容

Lesson01-05回顾练习
文章来源:知识人网整理       更新时间:2019年08月12日

  REVIEW FOR LESSONS 1-5

  Fill in the blank with the missing word:

  1) My boss managed to turn          the charm, and the clients bought everything we were selling.

  a)   up

  b)    on

  c)   off

  2)   I'm glad you like my wedding dress. It cost a         fortune.

  a)   big

  b)    huge

  c)   small

  3)   You're quitting your job to become a sheep farmer? You must be          my leg!

  a)   squeezing

  b)    joking

  c)   pulling

  4)   We opened a         of worms by letting a few of our employees bring their pets to work. Now our office looks like a zoo!

  a)   tin

  b)    can

  c)   bottle

  5)   Sharon backed out of the project at the          hour, and we didn't have time to find a replacement.

  a)   final

  b)    last

  c)   eleventh

  6)   Don't waste your time talking to the assistant sales manager. You need to go directly to the

  honcho.

  a)   main

  b)    head

  c)   high

  7)   Our son is applying to college, and I know you're very knowledgeable about schools. Can we pick your

  ?

  a)   opinion

  b)    brain

  c)   mind

  8)   Todd's wife is breathing down his        about filing their taxes on time.

  a)   neck

  b)    back

  c)   head

  9)   I'm sorry I won't be able to go to the movies tonight. Something came          .

  a)   up

  b)    out

  c)   in

  10)        your calendar for next Friday. The entire office is going to the beach to celebrate our great results.

  a)   remove

  b)    free

  c)   clear

  11) You may want to hang         your old coins. They may be valuable someday.

  a)   onto

  b)    up

  c)   on

  12) Anita spent hours helping you plan your trip to India. The        you can do is bring her back a souvenir.

  a)   most

  b)    best

  c)   least

  13) Jenny's ex−husband owes over $15,000 in child support. She's not about to ___  him off the hook.

  a)   let

  b)    take

  c)   free

  14) It's no skin off my          if the movie theater in town closes. I never go to the movies anyway.

  a)   chin

  b)    nose

  c)   cheek

  15) Len was determined to get tickets to the sold−out football game, by hook or by          .

  a)   crook

  b)    book

  c)   brook

  ANSWERS: 1. B;   2. C;   3. C;   4. B;   5. C;   6. B;   7. B;   8. A;   9. A;   10. C;   11. A;   12. C;   13. A;   14. B;   15. A

扫一扫知识人网官方微信订阅号,更多最新学术资讯、博士后招聘信息 一手掌握!国外博士后、访问学者申请免费专业评估,专家答疑解惑,一键关注离世界顶尖大学一步之遥!

快速申请国外博士后(免费评估)


点击这里快速申请国外博士后

点击这里快速申请国外访问学者

知识人网拥有10余年专职国外博士后、访问学者职位服务经验;
世界30000多所大学、研究机构职位机会,学术研究职位专业服务机构;
资深专业顾问将竭诚为博士精英们提供最优质的服务,实现您梦想的阶梯;
全国免费电话欢迎垂询:400-060-0581 直拨电话:010-68168664/68228237/68161776/68227792